O badmintonu víme vše, je to naše hra!

diskuze

e-shop


31.12.2015 13:04
David
Může hráč odehrávat míček na druhé polovině? Raketou přejde síť a hraje míček za sítí, ale sítě se přitom tělem ani raketou nedotkne. Pokud to pravidla zakazují a toto hráč udělá, je to bod pro soupeře? Občas se nám při hře stane, že letí taková svíce, která míří zhora na pásku a není moc jasné, na které půlce skončí. Pokud by takový míček chtěl zahrát hráč shora, pak zákonitě musí hrát na půlce soupeře a pokud zespoda, pak je téměř jistota, že se dotkne i sítě.

Vložit nový příspěvek do diskuze


Prověřené badmintonové haly s komentáři:

Badminton Praha | Badminton Brno 
Badminton Ostrava 

Pravidla badmintonu

 

Badmintonový zpravodaj

  • Nechte si pravidelně zasílat nejzajímavější novinky ze světa badmintonu!

O projektu | Kontakty | Odkazy | Nabídka pro firmy | Reklama na serveru | RSS


Partneři: Yonex - nejlepší vybavení na badminton | Badmintonové rakety nakoupíte výhodně na Sportobchod.cz | Test kolečkových bruslí | Badmintonové rakety Victor | Trápí vás Pepa Mech | SportServisOáza


2006-2018 © Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv použití materiálů z tohoto webu je možné pouze s výslovným souhlasem autorů RSS